Preschool Talawa 2021

Inspectie van de bouw. December 2021.

Er is een start gemaakt met de bouw van de kleuterschool in Talawa. Dit is mogelijk gemaakt met geld van het Charity dinner georganiseerd door Siem, Jeroen, George en partners.

Na overleg met de community board is het terrein bouwrijp gemaakt. De voormalige Chief minister of the North Central province verrichtte de boeddhistische ceremonie, het leggen van de eerste steen in de fundering, samen met father Bennette en de kleuterleidster.

2021  Talawa (was Kalugala)

Doordat de bouw van de kleuterschool in Kalugala niet doorgaat kunnen we een preschool gaan bouwen in Thalawa. Het geld is ingezameld met het charity dinner en Wilde Ganzen ondersteunt het project.  Father Bennette voert gesprekken met de bevolking van Thalawa en regelt de benodigde documenten.

Mede door COVID loopt dit project veel vertraging op.

 

Fr. Bennette legt uit:

It is so disappointing that this work is getting delayed. Please inform your friends that this delay is due to unavoidable circumstances. I am sure you know that at present the Covid-19 situation in Sri Lanka is on the rise since mid-April. As a result there are restrictions imposed with regard to social gatherings-including work places.

 

 Plan is om medio augustus 2021 met de bouw te starten.